Ambrosial ApS Åbner på er flytter ogerved at oprettet nyt sted 

Siden 1. juli 2013 har Ambrosial ApS  drevet spise, cater sted først som forpagtet Vadumhallens cafeteria.

Ambrosial, som indenfor den gastronomiske verden betyder "bedre end dejligt". Det er hvad vi vil tilbyde vore kunder. Udover at betjene cafeen,s brugere tilbyder vi også mad ud af huset til fester og arrangementer, samt dagens ret, mv.  Indehaver Titaree Nielsen, er uddannet til kok, med svendebrev fra foodcollage i Aalborg.  Vi de såvel klassisk dansk retter og ægte Thai køkken samt festmad

Ambrosial er ejet af Titaree Nielsen. Titaree er en erfaren kok, og har drevet  2 restauranter i Phuket, Thailand, i ca. 10 år. Restauranter er solgt til fordel for tilværelsen som kok i Vadum, hvor hun bor med Ken og deres 2 skønne børn. 

Titaree er udlært gastronom på Aalborg food collage

Vi tilbyder catering, mad ud af huset, takaway samt spising i vore egne lokaler.

Derudover laver vi madpakker til håndværkere, kontorer mv. - gør det nemt at få lækker frokost.  

Vi vil naturligvis gerne fremhæve det ægte Thai køkken, hvor alle retter er hjemmelavede. Dog kan vi, hvis det ønskes, skrues lidt ned for krydderierne, så det ikke bliver for stærkt for sarte, danske munde og maver ! 

Råvarerne kommer fra anerkendte leverandør indenfor branchen, da vi vægter højt, at der anvendes friske og gode råvarer i madlavningen, ligesom også kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed er helt i top. 

Vi glæder os alle til at se jer i Ambrosial nye restaurant ! 

 

Ambrosial Aps, Restaurant, cafeteria, catering , Hedetoften 8, 9430 Vadum, Tel 98271282 mobil +45 21564955 SE nr. 35141006 Web. www.ambrosial.dk


CMS-hjemmeside fra Net For Dig - Hjørring