Bryllupsmenu 1: (ved bestilling af minimum 10 kurverter)
Forret:
Fiskeroulade m/ urtecreme og lakserogn, pestogratineret tigerrejer og røget tun m/ hjemmelavet tomatsalsa
Hertil brød og smør
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad fyldt m/ rucolapesto og kylling, hertil serveres Pommes Anna, honningbagte rødbeder, ristede svampe, bønner og bordelaisesauce
Dessert:
Dessertsymfoni bestående af chokoladebrownie, creme brulee og hindbærsorbet
Pris: 345,-
Bryllupsmenu 2:
Forret:
Parmaskinke m/ melonsalat, balsamicomarineret kyllingebryst, oksecarpaccio m/ oliventapanade og chorizopølse m/ hjemmesyltede rødløg og semi-dried tomater
Hertil brød og smør
Hovedret:
Helstegt kalvefilét gratineret m/ tomatpesto, hertil kartoffeltoppe, spinatsoufflé, timianbagte gulerødder, langtidsbagte cherrytomater og svampesauce
Dessert:
Passionsfrugtmousse i chokoladeskål, chokoladedrøm (kage med romcreme), vaniljeis og råsyltede bær
Pris: 325,-
|