Bryllupsmenu 1: (ved bestilling af minimum 10 kurverter)

Forret:
Fiskeroulade m/ urtecreme og lakserogn, pestogratineret tigerrejer og røget tun m/ hjemmelavet tomatsalsa
Hertil brød og smør

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad fyldt m/ rucolapesto og kylling, hertil serveres Pommes Anna, honningbagte rødbeder, ristede svampe, bønner og bordelaisesauce

Dessert:
Dessertsymfoni bestående af chokoladebrownie, creme brulee og hindbærsorbet

Pris: 345,-

Bryllupsmenu 2:

Forret:
Parmaskinke m/ melonsalat, balsamicomarineret kyllingebryst, oksecarpaccio m/ oliventapanade og chorizopølse m/ hjemmesyltede rødløg og semi-dried tomater
Hertil brød og smør

Hovedret:
Helstegt kalvefilét gratineret m/ tomatpesto, hertil kartoffeltoppe, spinatsoufflé, timianbagte gulerødder, langtidsbagte cherrytomater og svampesauce

Dessert:
Passionsfrugtmousse i chokoladeskål, chokoladedrøm (kage med romcreme), vaniljeis og råsyltede bær

Pris: 325,-
 

 

Ambrosial Aps, Restaurant, cafeteria, catering , Hedetoften 8, 9430 Vadum, Tel 98271282 mobil +45 21564955 SE nr. 35141006 Web. www.ambrosial.dk


CMS-hjemmeside fra Net For Dig - Hjørring